dilluns, 28 de març de 2011

Viatge a Itália

                                                                          
Aquest any ja fem 4rt d'eso i com ja es costum cap a finals de curs fem el viatge a Itàlia. Aquesta vegada em decidit visitar Florència, Pisa, Venècia i Verona.Marxant en avió i tornant en vaixell. Creiem que serà un viatge molt interessant, instructiu i divertit.

Florència
Florència és una ciutat d'Itàlia, capital de la província homònima i de la regió de la Toscana, al centre de la península itàlica. A Florència, els alumnes de 4rt ens allotjarem a l'hotel Còrdova de Florència i un cop allà visitarem la galeria de l’acadèmia de Florència que es un dels museus basics de Florència, dedicat a estructura i pintura, es troba a la Via Ricasoli, aprop del convent de Sant Marcos. També visitarem la Galeria Uffizi que es tradueix com Galeria dels Oficis, és un palau de Florència que conté una de les més antigues i famoses col·leccions d'art del món.

Pisa 
Pisa és una ciutat situada prop de la desembocadura del riu Arno, a la Toscana. Compta amb uns 89.000 habitants. És capital de la província homònima. A Pisa hi estarem dos dies i desprès tornarem a l'hotel de Florència. A Pisa visitarem la famosa torre de Pisa que és el campanar de la catedral de Pisa. Es va construir perquè quedés vertical, però es va començar a inclinar alhora que començaven les obres l'agost del 1173. També visitarem la universitat de Pisa que conta amb un alt nombre d'integrants, aproximadament uns 48000 estudiants.
                                                      
     
                                                                                                                                  
                                                                                                        Equip de redacció 1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada